0 αντικείμενο
Σύνολο : Δωρεάν
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊόν ενημέρωση
ολοκλήρωση

επισκευή - βαφή αμαξώματος

Δυστυχώς ατυχήματα συμβαίνουν πιο συχνά απ' όσο θα θέλαμε και η αποκατάσταση των ζημιών δεν είναι κάτι που γίνεται εξίσου εύκολα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να γνωρίζετε επακριβώς τις μεθόδους, τις εγκαταστάσεις και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Διαθέτουμε μοναδικά πλεονεκτήματα όπως:

 • Άριστη τεχνογνωσία και πιστοποιημένους επαγγελματίες
 • Χρήσιμοποιούμε σύγχρονο και άρτιου τεχνικό εξοπλισμού
 • Στοιχεία μέτρησης της Autodata - ηλεκτρονική καλίμπρα
 • Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια για ένα τέλειο αποτέλεσμα
 • Μπορούμε να εφαρμόσουμε γενική, εξωτερική και εσωτερική βαφή και αλλαγή χρώματος
 • Χρήσιμοποιούμε οικολογικά υδατοδιάλυτα χρώματα
 • Διαθέτουμε φούρνο βαφής
 • Ο δειγματισμός των χρωμάτων γίνεται με τη χρήση ειδικού προγράμματος Η/Υ για άψογο και ακριβές αποτέλεσμα στους κωδικούς των κατασκευαστών

Ακόμα και στη περίπτωση μεγάλων ζημιών, όπου απαιτούνται εργασίες ηλεκτρολόγου ή μηχανικού, υπάρχει εξειδικευμένοι συνεργάτες που αναλαμβάνουν την εγγυημένη αποκατάσταση οποιαςδήποτε βλάβης.

τοπική βαφή αυθημερόν

Αρκετές φορές έχετε σκεφτεί να βάψετε τις μικρο - ζημιές που έχει το αυτοκίνητό σας, αλλά δε θέλετε να ταλαιπωρηθείτε, στερούμενοι του μεταφορικού σας μέσου, ούτε όμως να χρεωθείτε ολόκληρη τη βαφή ενός κομματιού του αυτοκινήτου.

Η λύση που σας προτείνουμε είναι η τοπική βαφή, που εφαρμόζεται άριστα σε μικρές ζημιές, γρατσουνιές - χαρακιές και ελαφρά βαθουλώματα, χωρίς επαναβαφή ολόκληρου του κομματιού.

Αναλυτικά κερδίζετε - παρέχουμε:

 • Αυθημερόν επιδιόρθωση
 • Σημαντικά μειωμένο κόστος
 • Απόλυτο ταίριασμα του χρώματος (ακόμα και σε παλιά αυτοκίνητα)
 • Ελάχιστη χρήση στόκου - υλικών με αποτέλεσμα τη διατήρηση της αξιας του αυτοκινήτου σας
 • Εφαρμογή από εξειδικευμένο προσωπικό - φανοποιό και όχι επιδιορθωτή
 • Η βαφή γίνεται στις εγκαταστάσειςμας και με τη χρήση φούρνου, εξαλείφοντας τις κακοτεχνίες και τις προχειρότητες

επαναφορά χρώματος - γυάλισμα - κέρωμα

Η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί κάποιος για ένα αυτοκίνητο, είναι πάντα η κατάσταση του χρώματός του. Αυτό δείχνει πάντα πόσο καλοδιατηρημένο και προσεγμένο είναι.

Το χρώμα όμως, ταλαιπωρείται συνεχώς, όσο προσεχτικοί οδηγοί και αν είμαστε. Η ηλιακή ακτιβολία, η όξινη βροχή, τα πετραδάκια ή ακόμα και κακόβουλες ενέργειες, βλάπτουν σημαντικά τη γυαλάδα, την ομοιομορφία και την ποιότητα του χρώματος.

Με τις ειδικές εργασίες γυαλίσματος που εφαρμόζουμε, το χρώμα επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση, αφαιρώντας ατμοσφαιρικούς ρύπους, κόλλες, άχνες και επιφανειακές μικρό γρατζουνιές χωρίς να έχει αφαιρεθεί χρώμα.

Τα υλικά μας είναι κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής και είναι σχεδιασμένα για χρήση σε φανοποιεία μόνο, ενώ δεν περιέχουν σιλικόνη ή αμμωνία, όντας φιλικά στο περιβάλλον.

Η διαδικασία του γυαλίσματος, περιλαμβάνει από δυο ως πέντε χέρια, με διαδοχικές αλοιφές (χοντρή, μεσαία, ψιλή και πολύ ψιλή), διάρκειας τεσσάρων ως και οκτώ ωρών ανάλογα με την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Εν συνεχεία γίνεται κέρωμα, με ειδική κρέμα δημιουργώντας ένα στρώμα (φιλμ) σε όλο το αμάξωμα, προστατεύοντάς το από όλους τους κινδύνους της ατμόσφαιρας.

συγκόλληση πλαστικών

Από το 1999 είμαστε πρωτοπόροι στη μοριακή συγκόλληση πλαστικών μερών. Αν έχει τρυπήσει, ραγίσει ή ακόμα σπάσει ο προφυλακτύρας σας, ή κάποιο άλλο πλαστικό μέρος, δε χρειάζεται πλέον αντικατάσταση.

Χρησιμοποιούμε το ίδιο υλικό, το οποίο εφαρμόζεται στο εργαστήριό μας με ειδική διαδικασία, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα ομοιογενές κομμάτι, χωρίς τρυπήματα, πόντες, βίδες ή λαμαρίνες.

Η διαδικασία θα επισκευάσει το πλαστικό κομμάτι πλήρως, στην αρχική του μορφή, με την ίδια ανθεκτικότητα και ελαστικότητα, δίνοντάς μας μια επιφάνεια έτοιμη για βαφή και έχοντας κοστίσει μέχρι και το 1/10 της αξίας αντικατάστασής του.

ξεθάμπωμα φαναριών

Σχεδόν πλέον όλα τα καινούγια αυτοκίνητα, έχουν φανάρια φτιαγμένα από πλαστικό και όχι απο γυαλί.

Οι λόγοι ευνόητοι: ασφάλεια σε χτύπημα πεζού, μικρότερο βάρος, ευκολία κατασκευής και το χαμηλότερο κόστος.

Οποιοδήποτε και αν είναι το εργοστάσιο κατασκευής τους, οι συνθήκες μακράς ηλιοφάνειας και υψηλών θερμοκρασιών, όπως επίσης και η υγρασία - άλατα, καταστρέφουν το εξωτερικό περίβλημα των φαναριών μέσα σε μόλις 2-3 έτη.

Αυτό το γεγονός, δεν επηρρεάζει μόνο την οπτική εμφάνιση του αυτοκινήτου,  αλλά θέτει και ένα σημαντικό κίνδυνο στην ασφάλεια που παρέχει, καθώς υπάρχει πτώση της απόδοσης και αλλοίωση της δέσμης των φώτων το βράδυ. Συνδυασμένα δε με προβολείς τύπου xenon, δημιουργούν ένα ακόμα πιο έντονο φαινόμενο διάχυσης του φωτός.

Στις υπηρεσίες του φανοποιείου μας, υπάρχει ειδική διαδικασία ξεθαμπώματος, που συνδυάζει την επεξεργασία των πλαστικών επιφανειών του φαναριού και τη χρήση ειδικών λειαντικών κρεμών, που περιορίζουν το φαινόμενο ή ακόμα και επαναφέρουν τα φανάρια σας στην αρχική τους κατάσταση.

βιολογικός καθαρισμός αυτοκινητου

Η χρήση του αυτοκινήτου είναι πλέον συνεχής σε όλες μας τις καθημερινές δραστηριότητες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επιβάρυνση του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου με ακαθαρσίες, υγρασία και σκόνη, η οποία δεν απομακρύνεται με τις συμβατικές μεθόδους σκουπίσματος που όλοι μας εφαρμόζουμε.

Μικρόβια, παθογόνοι οργανισμοί, οσμές και ακάρεα βρίσκονται στη μοκέτα, στα καθίσματα, τους αεραγωγούς και τα πλαστικά μέρη του ταμπλώ ενός αυτοκινήτου, αόρατα στο γυμνό μάτι.

Η λύση που σας προσφέρουμε έιναι ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού με ειδικά μηχανήματα και υλικά καθαρισμού για απολύμανση και αποστείρωση (εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές).

Αναλυτικά για τη δική σας υγιεινή κάνουμε - χρησιμοποιούμε:

 • Απολύμανση αεραγωγών με ειδικό μηχάνημα
 • Λεπτομερή καθαρισμό πορτ-μπαγκαζ
 • Πλήρης εσωτερικός καθαρισμός όλων των μερών με ειδικό μηχάνημα (καθίσματα, μοκέτες, πλαστικά, αεραγωγοί, τσιμούχες, ζώνες, ουρανός)
 • Ο καθαρισμός γίνεται με κορυφαία προιόντα της αγοράς, ΜΗ βλαβερά για τον άνθρωπο, ΜΗ σιλικονούχα
 • Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού περνιούνται όλα τα πλαστικά μέρη με ειδικό γαλάκτωμα το οποίο τα προστατεύει και τα ενυδατώνει
 • Στο τελικό στάδιο γίνεται αρωματισμός ολόκληρου του χώρου.

bottom logos